Ürün Detayı

Kaynaklı Tel Çit

Ürün Kodu: 0

Kaynaklı Tel Çit Kullanımı 

Birçok kullanım yeri olan kaynaklı tel çitler birçok bakımdan farklılık göstermektedir. Yükseklik , Göz aralıkları gibi faktörlerle çeşit çeşit ürün aralığı bulunmaktadır. Geniş arazisi olan çiftliklerde , büyük villalarda , hayvan çiftliklerinde spor alanlarında , büyük marketlerde , konteynerlerde, seralarda ve hapishanelerde çokça kullanılan bir ürün olmakla beraber sağlam malzemeden üretilmesi sebebiyle bir kez yerleştirilip yıllar boyunca kullanılabilecek niteliktedir. Yağış , nem , ve güneşten etkilenmez özelliktedir. Rüzgar gibi dış kuvvetlerin aşındırma özelliğine karşı çok sağlamdır.

Çok küçük göz aralığıyla üretilen kaynaklı tel çitler büyük ambar ve fabrikalarda kullanımı bulunmaktadır.

Estetik ve güzel görünümü sebebiyle bulunduğu mekana güzel , hoş , doğal bir izlenim sağlar Bunun yanında büyük gözeneklere sahip tel çiftler ise hava alanı , çiftlikler , organize sanayi bölgeleri ya da park yeri vb. büyük arazilerde sıklıkla tercih edilmektedir.  Bahçe sınırlarının çizilmesi belirlenmesi ve bahçenin daha korumalı yapıya ulaşması açısından da tercih edilmektedir.

Kaynaklı Tel Çit Özellikleri Nelerdir?

Kaynaklı tel çitler birçok yere monte edinile bilindiği gibi sıklıkla duvar üzerine monte edinilmektedir. Site alanlarında , apartmanlarda büyük betan duvarlarda güvenliğin sağlanmasının yanında güzel görünüm kazanmasını da sağlamaktadır. Duvarın yüksekliğine göre tel çitin genişliği belirlenmektedir.  Duvar Betona aralıklar konularak çakılmış direklere yerleştirilen tel çitler ıssız alanlardan canlı geçmesinin önüne geçmektedir.

 

Bunun yanında hayvanat bahçeleri ve hayvan bakım yerlerinde barınaklarda sık tercih edinilen bir üründür. Maddi açıdan düşük maliyete sahip bu kaynaklı tel çitler büyük alanlarda bile hesaplı olması nedeniyle fark yaratır. 

 

Kaynaklı Tel Çitlerin Teknik Özellikleri

Üretim şekilleri açısından Standart Çit , Sıcak daldırma galvanizli , ön galvanizli ve galvanizsiz tellerden 100 x 200 cm boyutlarında ve farklı göz aralığında üretimi yapılmaktadır. Ön Galvanizli tellerdeki çinkonun kaplama miktarı  40-60 gr/m2 ya da 120 gr/m2 diğeri ise sıcak daldırma galvaniz ile üretilen tellerdeki çinko kaplama oranı  450-500 gr/m2 dir.

 

Kaynaklı Tel Çitlerin kullanılacak alanına bağlı olarak fiyatı hesaplanmaktadır.

Firmamız kaynaklı tel çit üretmekte ve satış yapmaktadır.  Sizde bizimle çalışmak isterseniz iletişim bölümümüze göz atmanızı tavsiye ederiz.