Ürün Detayı

Kaynaklı Jiletli Tel

Ürün Kodu: 0

Jiletli tel kaynak yapılarak şekillendirilerek oluşturması yapılır. Bu şekil kare ya da dikdörtgendir. Jiletli teller isteğe ve ihtiyaca bağlı olarak kısa ya da uzun yapılabilir. Kaynaklı jiletli tel tercihlerinde sebepler, can ve mal güvenliği, ekonomik olması ve ihtiyacı dört dörtlük karşılanmasıdır. Tedbir tam anlamıyla bu sistemle alınır. Kaynaklı jiletli tel geçmek isteyenler yaralanmayla sonuçlanır. Bu da caydırıcı bir durumdur.

Kaynaklı Jiletli Tel Kullanım Alanları

Kaynaklı jiletli tel kullanımı uzun ömürlü, caydırıcı, tam korunaklı ve beraberinde modern görünümlüdür.

  • Fabrikalarda,
  • Havalimanlarında,
  • Askeri alanlarda,
  • Villalarda
  • Güvenlik gereken yerleşim yerleri
  • Endüstri tesisleri
  • Cezaevleri,
  • Limanlar

Kaynaklı Jiletli Tel Özellikleri

Kaynaklı jiletli tel sistemleri panel ile tek parça halinde üretilebilir. Alınan dört dörtlük güvenlik yanı sıra estetik görünümlüdür. Kaplaması galvaniz olduğundan direnç payı yüksektir. Üzerindeki jiletler sayesinde tırmanma durumu sıfıra iner. Jiletlerin keskinliği tam anlamıyla yüksek güvenlik önleminin sağlanmasında etkilidir. Kullanılacak alana göre ölçüleri değişebilir. Genellikle üretim gri ya da yeşildir. Renkte kararmalar olmaz. Kırılma yaşanmaz.

Kaynaklı jiletli tel  kanatlı olan galvanizli çelik ile keskin uçlar oluşturularak kesilen bir tel türü olarak tanımlanabilir. Jiletin keskinliği tamamen yüksek güvenlik paydasının oluşumunda etken noktadır. Kararmaz, kolay kırılmaz. En ufak deforme olma durumlarında bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir. Jiletli tel ürünleri çeşitli ebatlarda çap ve boylardadır.

Kaynaklı Jiletli Tel Fiyatları

Kaynaklı jiletli tel fiyatları yükseklik ve ölçülere göre değişkenlik gösterir. Jiletli telin değişik çaplarda modelleri vardır. İşin öncesinde uzman bir ekip tarafından bir keşif yapılır. Sonrasında fiyatlandırmaya tabi tutulur. Aynı günde sipariş verilebilir.

Hizmetlerimizde kalite önceliktir, ardından müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımak gelir. Hizmetlerimizde konu tel olunca seçeneklerimiz geniş kapsamdadır. Panel çit, kaynaklı tel çit, galvaniz gibi hizmetler uygun fiyatlarla sunulur. Uzman ekip üyelerimiz , profesyonel iş ahlakımızla her zaman ileri hizmeti vizyon edindik. Biz başarımızın anahtarı olarak verdiğimiz kaliteli hizmeti ön planda tutuyoruz. Siz de kaliteden emin olmak isterseniz bizimle irtibat kurmanız yeterlidir. Aynı zamanda fiyat ve performans arasındaki en güven verici ilişkiyi de sizden aldığımız memnuniyetle cevaplayabiliriz. Sorunsuz hizmet için bir telefon uzağınızdayız.