Ürün Detayı

Galvaniz Tel Örgü

Ürün Kodu: 0

Galvanize tel örgü, telin sıvı çinkoya daldırılarak yüzeyinin koruyucu bir çinkoyla kaplanması şeklinde oluşur. Çelik, galvanize olabilmek için 450 derece gibi bir sıcaklıkta eriyen çinkonun içine batırılır. Bu kimyasal olayda çinko demirle bağlar kurar, üçlü faz tabakası oluşur. Bu işlemin amacı teli paslanmaya karşı duyarlı hale getirebilmektir. Yani tel örgünüzü galvanize olarak seçerseniz paslanma yapmayacak, daha uzun süre kullanılabilecektir. Galvanize tel örgünün kullanım süresi kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterir. Kaliteli malzeme, yüzeye kaplanan çinkonun miktarı gibi etkenler çeliği uzun süre sağlam tutar. Galvanize tel örgü korozyona karşı dayanıklı bir üründür. Bu nedenle çit teli, kümes teli, dikenli tel gibi yerlerde kullanılır. 

Galvaniz Tel Örgü Ölçüleri

Uzun süre dayanıklı galvanize tel örgü bulmak zor olabilir. Sizlere en iyi malzemelerle en kaliteli galvanize tel örgü hizmetini sunuyoruz. Dayanıklı kalmasını istediğiniz yerlerde ürettiğimiz galvanize teli kullanabilirsiniz. İstenilen ölçülere uygun farklı çaplarda galvanize tel üretimi yapmaktayız. En uygun fiyatlar en kaliteli malzemelerle ayağınıza kadar geliyor. Galvanize telin üretimini ve satışını yaptığımızdan dolayı her türlü konuya hakimiz. Alıcıların kararsız kaldığı konularda onları doğru yönlendirmeye çalışıyoruz. 

Galvanize teller kullanıldıkları yere göre değişiklik gösterir. Bu nedenle müşteri nerede kullanacağını belirtirse daha iyi bir sonuç alınır. Örneğin kümes teli ve dikenli tel ölçü olarak da fiyat olarak da birbirinden farklıdır. Tel örgü metrenin topu olarak satılabilirken kümes teli metrekare cinsinden fiyat belirlemesine sahiptir. Tel kalınlığı ve göz aralığı tüm ürünlerde değişiklik gösterir. Kendi üretimimiz olan galvanize teller kalite onaylıdır.

Galvanize telin kullanım yeri dayanıklılığını değiştirebilir. Örneğin kalınlık kayıp miktarı endüstriyel ortamda en fazla durumdadır. Galvanize teller birçok sektörde iş dünyasında kullanılabilir. Ayrıca bu telleri evlerinizde de kullanabilirsiniz. Galvanize tel örgü; göz aralığı, tel yüksekliği, tel kalınlığı ve rulo uzunluğuna göre değişir. Her türlü imalatımız vardır. Alıcı nerede ve ne şekilde galvanize tel kullanacağını belirtirse buna göre yönlendirme yapabiliriz. Göz aralığı ve tel kalınlığının belirli ölçüleri vardır. Göz aralığı 30x30 mm, tel kalınlığı da 1,8 mm ile başlayabilir. Firma olarak bu ölçülerin üretimini kullanılacak yere ve talebe göre yapmaktayız.