Ürün Detayı

Double Panel Çit Sistemleri

Ürün Kodu: 0

Double panel çit sistemi diğer panel çit sistemleri ile karşılaştırıldığında üretimin çift ve kalın telden  olması ayırıcı noktasıdır. Adından da anlaşılacağı üzere double yani çift panelli dir. Panel çit sağlamdır, dayanıklıdır, dekoratiftir. Panel çit sistemi sektör içerisinde en çok üretilen dolayısıyla da kullanılan türdür. Genellikle demiryolları, karayolları  gibi alanlarda tercih edilir. İklim şartları kapsamında uzun ömürlü ve kullanışlıdır.

Double Panel Çit Kullanım Alanları

  • Parklarda, bahçelerde,
  • Fabrikalarda, depo bölmelerinde,
  • Otoparklarda,
  • Şantiyelerde,
  • Site ya da bina çevrelerinde,
  • Spor alanlarında, futbol sahaları
  • Limanlarda, demiryollarında.

Double Panel Çit Özellikleri

Double panel çit teknik özellikleri kapsamında yüksekliğin çeşitli ölçülerde imalatı yapılmaktadır. Genişlik açısından standart ölçü 250 cm dir. Özel siparişler alınabilir. Tel kalınlığı 5 mm, 6 mm, 8 mm şeklinde galvaniz tel üretimidir. Orijinal rengi yeşil olup istenilen her renge de boyanabilir. Bakımı son derece kolaydır. Dış yüzeyden aldığı darbelerle etkilenme yaşamaz. Bir başka alana taşınabilir.

Panel çitlerin kullanımında güvenlik amaçlı payı her zaman bir adım öndedir. Ardından dekor amaçlı kullanım özelliği dikkat çeken kriterdir. Çitlerle hemen her yerde karşılaşma olasılığı mevcuttur. Temel bir fark olarak birden fazla panele sahip olan çitler double panel çit leridir. Panelin iki defa kullanılması hali ise çok daha dayanıklılık ve güvenlilik sağlar. Tamamen demir tellerin kullanımı mevcut olandır. Dayanıklı malzemeler ve paslanmazlık özelliği ile her türlü iklim koşullarından etkilenme yaşanmaz.

Double Panel Çit Fiyatları

Double panel çit fiyatları ; ürünün özelliklerine, uygulanacak alana  ve uygulama şekline göre değişir. Panel çit uygulaması yaptırmak isteyenler konu hakkında bilgi ve güncel fiyatları konusunda uzman ekiplerimize ulaşarak öğrenebilirler. Fiyat avantajlarımız ile size en uygun fiyat çözümünü oluşturabiliriz.

Panel çitler konusunda sektördeki uzun senelere dayalı varlığımızda kalite ve güven başarıda anahtarımız olmuştur. Biz hızla ilerleyen teknolojiye ayak uydurarak, her zaman konusunda uzman personelleri ile, ekipmanları ile,geniş ürün yelpazesi ile yüksek standartlarda bir firmayız. İş anlayışımızda müşteri memnuniyeti değişmez. Altyapımızın güçlülüğü ,vizyonumuz ve yükselen grafiğimiz ile  tanışmak için iletişim kurmanız yeterlidir.