Ürün Detayı

Boru Direkli Tel Çit

Ürün Kodu: 0

Arsa kapatma yöntemleri arasında en ekonomik ve en kullanışlı seçeneği sunan boru direkli tel çit istenilen her alanda güvenlik sağlar. Kötü hava koşullarına son derece dayanıklı olan bu sistem genellikle boş arazilerin güvenliğini sağlamak için tercih edilir. Zahmetsiz olarak kurulması da tercih edilmesinin bir diğer nedenidir. Boru direkler istenilen ölçülerde kesilerek monte edilir. İsteğe bağlı olarak polyester kaplı, antipas ve yağlı boya antipas olarak tercih edilebilir. Çok amaçlı olarak kullanılabilir. Binaların etrafında, bahçelerde birçok alanda güvenliği sağlamak için oldukça iyi bir seçenektir. Yüksek malzeme kalitesiyle uzun ömürlüdür.  Boru direkli teller ile kaplanan alan büyütülmek ya da küçültülmek istendiğinde direkler farklı şekilde yeniden monte edilebilir.

Boru Direkli Tel Çit Özellikleri

Boru direkli tellerin bükülme özelliği vardır. Direk kalınlıkları 1,5’ mm ile 3' mm arasında değişebilmektedir. Çap ölçüleri tercihe göre ayarlanabilir. Az maliyetle geniş alanları korumaya alma olanağı yaratır. Sıcağa, soğuğa ve diğer dış etkenlere karşı dayanıklıdır. İsteğe göre dikenli telle de dizayn edilebilir. Farklı türde çitlerle uyumlu olarak kullanılabilir. İsteğe göre üst tarafa da jiletli tel çekmek mümkündür. Boru direk tipine ve uzunluğuna karar verilerek tercih yapılır. Boru direklerin ne kadar sayıda kullanılacağını hesaplamak mümkündür. Direkler 3 metre arayla dizileceğinde alanın uzunluğunu 3’e bölerek yaklaşık direk sayısı bulunabilir.

Boru Direkli Tel Çit Uygulaması Nasıl Yapılır

Zemine 40x40x50 ebatlarında çukurlar açılarak boru direkler buralara sabitlenir. Sağlam olması için beton dökülür. Sabitlenen direklere çit eklenmesi için 1-2 gün beklenmesi gerekir. Çünkü betonun kuruması bu kadar zaman alır. Boru direkli tel montajı kolaylıkla yapılabilmektedir. Direkler arasında zemin üzerinde 3’er metre açıklık olur. 45 metrede bir çift taraflı durdurucu payanda konulur. Örgü teline de alttan, ortadan ve üsten gergi teli çekilir. Dikenli tel, örgü teli ve gergi teli bağ teli ile direklere bağlanarak işlem tamamlanır. Boru direkli tel çit  uygulaması yapılacak alanın uzunluğuna göre direk sayısı hesaplanır. Uygulamayı profesyonel olarak yapan firmamız kendi ürettiği boru direkli telçit  ürünleriyle montaj gerçekleştirmektedir.