Ürün Detayı

Beton Direkli Tel Örgü

Ürün Kodu: 0

Arazilerin ve bahçelerin dış etkenlerden korunmasını sağlayan tel örgü sistemlerinde beton direkli tel örgü modeli öne çıkan modellerden biridir.  Beton direkler eğri boyunlu olduğundan güvenliği büyük ölçüde arttırır. Bu beton direklere nato beton direk de denemektedir. Yerinden sökülmesi ya da örgülere tırmanılması mümkün değildir. Eğri boyunlu direk, düz direk ve beton payende direk çeşitleri vardır. Dışa doğru eğilimli olan direkler hırsılara karşı en etkili korumayı sağlar.  Tırmanmayı imkânsız hale getiren bu yapısıyla bu tel bariyer sistemi önemli ve korunması gereken alanlarda özellikle tercih edilmektedir. Dikenli ya dikensiz tellerle uygulama yapılma imkânı vardır.

Beton Direkli Tel Örgü Özellikleri

Nato beton direkler dışa eğimlidir. Düz direklerin herhangi bir eğimi yoktur. Beton payanda direkler ise çok az eğime sahiptir. 2-3, 30 metre aralığında boy seçenekleri vardır. Direklerin ağırlığı 40-115 arasında olabilir. 2 metre yükseklikteki beton direkler için 1,5 metre tel kullanılmaktadır. Direk 2,5 metre olursa tel de 2 metre olmaktadır. PVC ya da galvaniz kaplı olarak tercih edilebilir. PVC Kaplama dış etkenlere karşı daha fazla dayanıklılık sunar. Artı bu kaplamada renkler de solmaz. Baklava dilimi yani fens örgü olarak örülebilir. Beton direklerin yüksekliği ve kalınlığı isteğe göre değişebilir. Beton direkli tel örgü sistemlerinde gerekli olan tüm malzemeyi firmamız imal etmektedir. İmalat ve montaj konusunda bize güvenebilirsiniz.

Beton Direkli Tel Örgü Uygulaması Nasıl Yapılır?

Beton direklerin toprağa dikilmesi takviyeli şekilde gerçekleşmektedir. Direklerin diplerine taş parçaları yerleştirilerek harç ile sağlamlaştırılmaktadır. Nato beton direklerin en sağlam şekilde yere sabitlenmesi sağlanır. Durdurucu payanda ile direkler sağlamlaştırılır. 50 cm derinliğinde çukurlara yerleştirilen beton direkler arasında 3 metre aralıklar bulunur. Tel örgüler direklerin düz kısımlarına çekilir. Beton direkli tel örgü uygulaması için firmamızdan destek alabilirsiniz. Beton direkli çitlerde fiyatları alan uzunluğu ve tercih edilen melzeme belirlemektedir. Tellerin kalınlığı da fiyatları etkiler. Çit çekilecek alanda ne kadar direk kullanacağı alan uzunluğu 3’e bölünerek bulunabilir. Uygun fiyatlı tel çit uygulama seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.